ЗСУ готують котел для окупантів, - аналітики

IMG_20220929_084337

Котел для русні у Лимані і крах окупаційних військ на цьому напрямку дозволить українським військам закріпитися на західному кордоні Луганської області та на ділянці Сєверодонецьк-Лисичанськ. Про це повідомили в американському Інституті вивчення війни (ISW), пише Gorsovet.

Американські аналітики повідомляють, що українські війська 28 вересня, ймовірно, продовжували досягати значних успіхів навколо міста Лиман Краматорського району Донецької області. Українські війська також наступали з півночі вздовж дуги Зелена Долина-Колодязі та з південного сходу в районі Ямполя. 

Кілька російських мілблогерів і відомих військових кореспондентів стверджували, що українські війська просунулися на захід, північ і північний схід від Лиману і працюють над завершенням оточення російських військ у Лимані та вздовж північного берега річки Сіверський Донець у цьому районі – сказано у черговому заіті ISW.

При цьому аналітики зазначають, що розвал лиманської кишені матиме серйозні наслідки для російського угруповання на півночі Донецької та заході Луганської областей. Це може загрожувати російським позиціям уздовж західного кордону Луганської області та в районі Сєвєродонецька-Лисичанська.

Як ми писали раніше,

На Дніпропетровщині людину вбили за інструмент