Зв'язав, побив і залишив помирати: На Дніпропетровщині чоловік вчинив жорстоке вбивство пенсіонера

3-3

Щоб заволодіти майном потерпілого, раніше судимий зловмисник забрався в його будинок та вбив чоловіка. Сталося це 2 серпня у Нікополі. Про це повідомляє Gorsovet.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції у вівторок вранці від сина потерпілого. Заявник розповів, що прийшов до батька додому та виявив його мертвим із зв’язаними руками та ногами, - повідомляє ГУ НП Дніпропетровскої області

Одразу після цього, поліцейські прибули на місце злочину та зібрали речові докази. Вони вставили обставини умисного вбивства та цього ж дня затримали 33-річного місцевого мешканця, причетного до злочину.

З’ясувалося, що підозрюваний вночі проник в будинок та став вимагав у господаря гроші та цінні речі. Потім зв’язав пенсіонера та побив. Від отриманих травм потерпілий помер, після чого нападник забрав побутову техніку та інші  речі й пішов з місця злочину.

Відомо, що зараз підозрюваного затримано. Він перебуває під вартою. Йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, із конфіскацією майна. Наразі триває слідство.

Раніше ми повідомляли, що на Дніпропетровщині чоловік зарізав рідну тітку і обікрав її будинок