З'явились подробиці звірячого пограбування у Дніпрі, яке закінчилось вбивством та розчленуванням тіла

тело

49-річний мешканець Дніпра став жертвою грабіжників, які спробували приховати свій злочин жорстоким вбивством та розчленуванням тіла, частини якого вони розклали по пакетах та сховали на території приватного домоволодіння. Все це - заради того, щоб заволодіти грошима та автомобілем, повідомляє Gorsovet з посиланням на Нацполіцію Дніпропетровської області. 

Повідомлення про зникнення місцевого жителя, який поїхав з дому на автомобілі, надійшло до поліції 30 липня. Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 почали пошук зниклого та з'ясували, що чоловіка жорстоко вбили. В ході слідчих та розшукових заходів були встановлені обставини умисного вбивства та затримані причетні до нього особи, йдеться у повідомленні Нацполіції.

За даніми правоохоронців, 29 липня зловмисники виманили потерпілого до будинку одного з підозрюваних, плануючи заволодіти його грошима. Того ж дня вони й розправились із своєю жертвою. Автомобіль вбитого чоловіка злочинці залишили на одній із центральних вулиць Дніпра.

2 липня слідчі повідомили двом затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіки затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі. Триває слідство.

Нагадаємо, за даними джерела у поліції, сума грошей, заради якого вбили людину, складає 20 тисяч.