З'явилися подробиці жахливого вбивства школярки у Мелітополі: окупанти забороняють батькам коментувати трагедію

74_main-v1659176823

Gorsovet раніше повідомляв про те, що в парку окупованого міста Мелітополь Запорізьскої області знайшли вбитою 13-річну дівчинку. Жахливу знахідку виявили місцеві мешканці на території міського парку ім. Горького. Собака, який гуляв із господарем, викопав із землі дитячу ручку. На місце події викликали поліцію, роль якої виконують ставленики окупантів. Виявилося, що на майданчику для вигулу тварин було закопано труп 13-річної дівчинки, яка була в розшуку майже місяць. За словами близьких родини загиблої, перед смертю її зґвалтували та побили. На трупі збереглися тілесні ушкодження. Наразі з'явилися подробиці страшного вбивства школярки.

Як розповів мер Мелітополя Іван Федоров, окупанти загрожують батькам дівчинки та кажуть їм не коментувати та не висвітлювати той факт, що знайдено їхню дитину. 

За словами Федорова, перед тим, як убити дитину, її зґвалтували та катували

Дитину, перед тим як убити, зґвалтували та застосовували тортури. Сьогодні це справді трагічна новина. На жаль, сьогодні ми не можемо розголошувати деталі, бо доволі різна інформація йде. Але про те, що рашисти та вороги причетні до цього, свідчить той факт, що вони загрожують батькам дівчинки та кажуть не коментувати та не висвітлювати той факт, що знайдено їхню дитину. І ми ясно розуміємо, що це є трагедія. Але, на жаль, сьогодні ми не маємо доступу для повноцінного розслідування цієї справи, – зазначив Федоров.

13-річна Софія вийшла з дому 3 липня і зникла. Додзвонитися до дівчинки батьки не могли, бо окупанти відключили у Мелітополі зв'язок.

Раніше ми повідомляли, У Старих Кадаках в Дніпрі знайшли розчленоване тіло.