«Lordi», «Kadebostani» та «Skindred»: незабаром у Дніпрі відбудеться перший музичний фестиваль «БеzViz» (ФОТО, ВІДЕО)

«Lordi», «Kadebostani» та «Skindred»: незабаром у Дніпрі відбудеться перший музичний фестиваль «БеzViz» (ФОТО, ВІДЕО)

2-4 серпня у Дніпрі на Монастирському острові відбудеться музичний фестиваль «БеzViz».

2-4 серпня у Дніпрі на Монастирському острові відбудеться музичний фестиваль «БеzViz». Для його проведення обрали унікальну для України локацію – уперше така подія пройде на острові у центрі міста.

«Ми гадаємо, що цей фестиваль стане традиційним і розширюватиме свою географію. Упевнені, що дніпрянам сподобається цей музичний захід. Що важливо, «БеzViz» організовано коштом спонсорів і меценатів, а не коштом міського бюджету. Усі охочі зможуть залишитись на усі три дні у закритому наметовому містечку, куди пускатимуть лише за спеціальними перепустками. Особисті речі відпочивальники зможуть залишити у камері схову; працюватимуть туалети та душові кабіни», - зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Дістатися на Монастирський острів можна буде через понтонний міст, який вже встигли оцінити відвідувачі фестивалю «Джаз на Дніпрі».

«У рамках проєкту «Наш острів» цьогоріч у Дніпрі проходить три міжнародних музичних фестивалі. Вже відбувся «Джаз на Дніпрі», і музиканти були у захваті від такої унікальної локації», - зазначив позаштатний радник міського голови з питань культури Євген Гендін.

Хедлайнери фестивалю гурти «Lordi», «Kadebostani», «Skindred», «Сrazy Town» та діджей Zardonic. Крім цього, приїдуть і відомі українські групи: «Бумбокс», «Pianoboy», «5NIZZA», «ТНМК». На фестивалі змонтують три сцени, одна з них, з електронною музикою, працюватиме цілодобово.

«Окрім насиченої музичної програми, на фестивалі працюватиме безліч локацій, які будуть цікаві і дорослим, і дітям: фотозони, бар на воді, дитяча та ігрова зони, майстер-класи, лаундж-зона, атракціони, каяки та байдарки», - додала артдиректорка фестивалю Марія Гусєва.

ВІДЕО

Детальний розклад усіх днів фестивалю «БеzViz» можна переглянути наофіційному сайті заходу.