10-річна Валерія передала Притулі 21 тис. грн для ЗСУ: збирала гроші, граючи на вулиці у шашки

аапа

В Україні таку жадану Перемогу над ворогом кожен наближає на своєму місці, як може. Діти, пенсіонери, незалежно від свого віку та статку готові заробляти тим, чим можуть та віддавати свої кошти на потреби ЗСУ. Про один з таких прикладів, гідного наслідування, стало відомо сьогодні. 10-річна Валерія, яка є чемпіонкою світу з шашок, передала Притулі 21 тис. грн, які вона заробила - виграла у чесній боротьбі, передає Горсовет.

иго1

Чемпіонка світу з шашок серед дівчат Валерія Єжова передала у благодійний фонд Сергія Притули 21 000 грн. Гроші дівчина, яка там мріє про Перемогу, збирала, граючи у шашки на вулицях Києва. 

Гра відбувалась, якщо гравці платили благодійний внесок, це могла бути будь-яка сума. Завдяки цьому Валерії протягом кількох тижнів вдалось назбирати 21 000 грн.

иго

Усі кошти дівчинка особисто передала Сергію Притулі на потреби ЗСУ.

За словами Сергія Притули, Валерія – чемпіонка світу з шашок. І спонсор нашого фонду.+21 000 грн в скарбничку. Жодного разу ніхто з опонентів цієї тендітної дівчинки - Валерії Єжової - так і не зміг обіграти її в шашки

Лисий ботокс здохне і так і не зрозуміє, чому програв. А тому, що наш народ з такими дітьми перемогти неможливо!, - прокоментував Притула.

иго2

иго4

иго3

Нагадаємо, раніше ми писали 10 мешканців Дніпропетровщини стали Заслуженими донорами України: відомі їхні імена  Аварийное отключение воды в Днепре 12 июля: адреса   В Днепре лечат от контузии и перелома двух собак, которых достали из-под руин разрушенного вражеской ракетой СТО