161-й день війни на Дніпропетровщині: під ворожим вогнем із загиблими та пораненими

ураган

У середу, 3 серпня, на Дніпропетровщнині внаслідок ворожих обстрілів були загиблі та поранені. Під ворожим вогнем опинився Криворізький район, повідомляє Gorsovet.

Внаслідок обстрілу сіл Мар‘янське та Велика Костромка, що стався сьогодні пообіді, загинула сімдесятирічна жінка. Ще один пенсіонер 1949 року народження дістав осколкове поранення грудної клітини та мінно-вибухову травму. Наразі чоловік перебуває в лікарні у Кривому Розі.

Російські окупаційні війська вдарили по населеним пунктам з "Ураганів", внаслідок чого там пошкоджено декілька десятків житлових будинків, господарчі споруди, автівки. На місці обстрілу можуть бути небезпечні боєприпаси, тому прошу мешканців Мар’янського та Великої Костромки бути максимально обережними, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, ворог обстріляв територію поблизу села Кошове. Там пошкоджено лінію електропередач, без світла залишилось півсотні абонентів. Наразі тривають роботи з відновлення електропостачання. 

Щодо інших районів Дніпропетровщини – день минув без надзвичайних ситуацій, наразі ситуація повністю контрольована.  

Нагадаємо, боєць бригади з Дніпропетровщини, історик за фахом, розповів, чому війна була неминуча.