Антициклон Burkhart накрив Україну: яку погоду чекати в Дніпрі

етоо

В Україні завтра, 7 червня, погода підготувала для нас сюрприз, передає Горсовет з посиланням на ФБ сторінку відомого синоптика Наталку Діденко. За її словами, у більшості регіонів очікується комфортна температура та майже без опадів.

Свіжий новий літній тиждень розпочинається в Україні під протекцією антициклону на ім'я Burkhart. 

картаа

7-го червня практично повсюди очікується суха переважно сонячна погода із високим атмосферним тиском.
Хіба що на крайньому заході України місцями пройдуть локальні дощі з грозами відповідно - атмосферний тиск буде спроквола стрибати.

картаа1

Вітер, передавши в наші руки літо, заспокоївся, став тихішим, лише при грозах може часом покрутити голову навсібіч - завтра буде південно-східним, слабким або помірним.

Температурна картинка буде красивою - протягом дня вівторка скрізь в Україні передбачаються комфортні +24+28 градусів.
У Києві 7-го червня погода очікується сухою та теплою. Впродовж дня максимальна температура повітря досягне +25+27 градусів.

Для любителів свіжої дніпровської водички - температура води в Дніпрі коливається зараз поблизу 19 градусів.
Такі водні градуси вже цілком прийнятні для купання багатьом людям.

Але все ж, як казав класик, "купатися чи не купатися" - вирішувати вам.

Обережно на воді, при воді, тримайтеся мудрих порад стосовно правил воєнного часу, бережіть себе і результативно думайте про наших - хто зараз далеко і хто поруч, - написала на сторінці в ФБ синоптик Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше ми писали У Дніпрі завтра у деяких районах будуть перебої з водою: відомі адреса  У Дніпрі цибуля та буряк стали золотими: ціни можуть ще більше здивувати