Астролог дала прогноз, що буде з окупованими містами та коли закінчиться війна в Україні

контр

Астролог Анна Єфремова склала прогноз для України і з'ясувала, що найближчим часом російські війська можуть окупувати частину українських територій, передає Горсовет.

За її словами, з 22 травня включилась несприятлива комбінація в Україні, яка віщує втрату землі, певної території, за вимушеними обставинами.

Буде вона активна до лютого 2023. Але це не означає, що ситуація по всій країні буде однаковою. Така ж включалася в 2014 році, коли сталася ситуація з Кримом і частиною Донецької та Луганської областей, - розповіла Єфремова у своєму Telegram-каналі.

Вона додала, що найголовніший сценарій почне програватися після травня 2022, і він несе для України ризики втратити території в офіційному форматі.

На думку астрологині, зараз активний Сатурн, і він не питає хочеш ти чогось чи ні, він примушує тебе погодитися з певною ситуацією по сфері будинку, де перебуває.

Сатурн розташований в 12-му будинку (будинок втрат) разом з 4-м будинком (земля). Вибір без вибору. При цьому неважливо, що ти робиш або не робиш. Це потужна енергія, яка буде діяти в незалежності від бажань і вчинків людини, - говорить експерт.

За словами астролога, Україна зможе повернути окуповані території, але це станеться не одразу. Також вона закликала залишатися в безпечних місцях і не нехтувати правилами безпеки.

Прогноз астролога, коли закінчиться війна

Прогнози про швидке завершення війни не є правдивими, таку думку має астролог Ганна Єфремова.

За словами астролога Ганни Єфремової, кожен день наближає закінчення війни росії проти України.

У своєму Telegram вона нагадала прогноз про те, що з 22 травня на небі включається несприятлива комбінація, яка обіцяє Україні втрату територій "за вимушеними обставинами".

Бережіть себе! Все не може тривати вічно. Кожен новий день - це ще один крок до завершення війни, - пише астролог.

Єфремова впевнена в тому, що прогнози про швидке завершення війни не є правдивими.

Нагадаємо, раніше ми писали На Дніпропетровщині з 25 по 27 травня деякі населені пункти залишаться без газу  Ворог ударив ракетою по Павлоградському району, - Лукашук   IV клас пожежної небезпеки: з`явилось попередження для жителів Дніпра і області