Аварія: у Дніпрі сталося аварійне відключення води 28 липня

отключение воды 1200_1

У Дніпрі сьогодні, 28 липня, сталося аварійне відключення води. Про це повідомляє  Gorsovet з посиланням на КП Дніпроводоканал. 

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Коротка,35 припинено водопостачання вулиць Бердянська, 1-5, вул. Артельна, Ванцетті, С. Разіна. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Зарічна/Крайній (с. Олександрівка) частково припинено водопостачання сел. Олександрівка. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах по вул. Робоча, 18 на прохання ЖЕКу припинено водопостачання по вул. Робоча, 18, 20.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Вранці окупанти вдарили по агропідприємству під Кривим Рогом, є загиблі та поранені.  Накрили вогнем з РСЗВ Широківську громаду.  Цілеспрямовано поцілили по агропідприємству у Шестірні.  Одна людина загинула, двоє поранені - вони у лікарні.  Сталася пожежа, - пише голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко

Голова Нікопольського району повідомив про нові "неприємності" у окупантів у Енергодарі У окупантів, які обстрілюють Нікополь з території Запорізької АЄС, знову виникли "неприємності", бо місцеві жителі активно відреагували на заклики української розвідки повідомляти інформацію про місця дислокації та пересування ворога