Голова Нікопольського району повідомив про нові "неприємності" у окупантів у Енергодарі

bb441fca-922c12bf91ad087307dd03577151673c

У окупантів, які обстрілюють Нікополь з території Запорізької АЄС, знову виникли "неприємності", бо місцеві жителі активно відреагували на заклики української розвідки повідомляти інформацію про місця дислокації та пересування ворога. Про це пише Gorsovet.

Ніч в районі минула без надзвичайних ситуацій. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів в межах території не зафіксовано.  Вчора ввечері орки знову готувались обстрілювати наш район, але ЗСУ зруйнували їх плани - на протилежному березі вкотре розквітла бавовна!  Відсьогодні предметом інтересу ворога є інформація про орієнтовні місця роботи наших бійців, - написав голова Нікопольської райдержадміністрації Євген Євтушенко

Також він повідомив, що одне з можливих джерел такої інформації - місцеві жителі. Він відзначив, що дуже важливо зберігати в таємниці розташування українських бійців, адже якщо наші позиції будуть розкриті - по ним могуть завдати удар.

Бавовна закінчиться, обстріли продовжаться. Прошу вас не обговорювати будь-де та не коментувати в мережі "Інтернет" звуки, які ви чули вночі та можливі місця розташування техніки ЗСУ. Окремо прошу повідомляти в приватні повідомлення про жителів району, які проявляють підвищену цікавість до нічних подій та їх можливих локацій. Це важливо для безпеки наших воїнів! Бавовна полюбляє тишу! - додав Євген Євтушенко

Зауважимо, що окремо він подякував партизанам Запорізької та Херсонської областей за допомогу.

Раніше ми вже повідомляли про схожу ситуацію в Енергодарі. Після того, як Головне управління розвідки при Міноборони України звернулось до мешканців Енергодару з закликом надати інформацію про місця діслокації та пересування окупантів, у загарбників Запорізької АЕС також почались "неприємності".