Аварія: у Дніпрі відключили воду, відомі адреси

отключенеи воды 1920

У Дніпрі сьогодні, 18 липня, сталося аварійне відключення води. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Дніпро TV.

Адреса, де відключили воду та коли відновлять водопостачання

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Солідарності, 4 припинено водопостачання вулиць Солідарності, Караваєва, пров. Дружби. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Коксова, 8 припинено водопостачання всієї вулиці. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.Тихвінська, 23 припинено водопостачання всієї вулиці. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул. Верхоянська,2 припинено водопостачання на вул. Верхоянська, 2-26. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на просп.С. Нігояна,3 припинено водопостачання цього будинку. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Нагадаємо, раніше ми писали Йому було лише 39: на фронті від серцевого нападу помер боєць з Дніпропетровщини  На фронті помер водій інженерно-саперного взводу танкового батальйону 60-ї окремої піхотної бригади Василь Макар. Він мешкав у селі Надеждівка Новопільської громади, що під Кривим Рогом

У Дніпрі відновили роботу маршрутки, які скасували з лютого.  Мова йде про маршрутки  №87А і 87-Б.