Йому було лише 39: на фронті від серцевого нападу помер боєць з Дніпропетровщини

умер прощание свеча 4200

Трагічна звістка з передової надійшла до невеликого села на Дніпропетровщині. На фронті помер водій інженерно-саперного взводу танкового батальйону 60-ї окремої піхотної бригади Василь Макар. Він мешкав у селі Надеждівка Новопільської громади, що під Кривим Рогом, передає Горсовет.

Василю Васильовичу було лише 39-років. Чоловік народився та жив у Запоріжжі, у юні роки переїхав до Криворіжжя, і цей край, наша Дніпропетровщина стала для нього рідним краєм.

поги

До війни працював водієм в одній із підрядних організацій підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг». Село Надеждівка стало для Василя Васильовича рідною.

Редакція сайту Горсовет висловлює співчуття рідним та близьким захисника. Вічна пам`ять Герою...

Нагадаємо, раніше ми писали Як у Дніпрі отримати антибіотики за рецептом та оплатити лікарням за послуги: відбулись зміни (Відео) Від серпня 2022 року пацієнти почнуть отримувати електронні рецепти для придбання антибіотиків власним коштом. Це перший етап програми.

У Дніпрі відновили роботу маршрутки, які скасували з лютого.   У Дніпрі з сьогоднішнього ранку, 18 липня, відновив роботу автобусний маршрут №87Б. Також відбудуться зміни і в роботі маршруток №87А.

Всі уроки безплатні: у Дніпрі для жінок проведуть водійські курси.   У Дніпрі жінок-переселенок навчатимуть впевнено кермувати автомобілем. Безкоштовні інтенсивні курси для водійок, які хочуть покращити свої навички. Їх організовує Автомобільна федерація України.

У Дніпрі розповіли подробиці про загиблого під час ракетного обстрілу водія маршрутки.   Загиблого аід час ракетного обстрілу Дніпра водія автобуса звали Сергієм. Йому було 37. Його звали Сергій. Звичайний роботящий чоловік, який завжди робив своє діло файно та з повагою відносився до оточуючих.