"Авторитети" з Дніпра захопили ринок нелегальної евакуації з України

MyCollages - 2022-08-16T194548.088

В анонімних телеграм-каналах швидко зростає кількість пропозицій допомоги виїхати з України за кордон чоловікам призовного віку - 18-60 років, для яких після введення воєнного стану виїзд за межі країни обмежений, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Кілька років тому подібним чином у Дніпрі рекламували нелегальні поїздки до тимчасово окупованого Криму, потрапити до якого на автотранспорті законним чином було практично неможливо. Саморобні оголошення нещадно видаляли міські комунальні служби, проте пропозицій було буквально море. З’ясувалося також, що нелегальні перевезення на зайнятий ворогом півострів осідлали структури сумнозвісних у Дніпрі злодія в законі Умки (Сергій Олійник) та близького до нього “бізнесмена-мецената” Олександра Петровського (кримінальний авторитет на прізвисько Нарік).

“Чорні перевезення” до Криму зі швидким і безпроблемним перетином російських блок-постів передбачали налагоджену координацію організаторів схеми із силовиками країни-агресора. Відомо також, що зв’язки криміналітету, який представляють Умка та Нарік, не обмежені кордонами, а “злодійський світ” колишнього СРСР зараз працює на користь росії.

За даними з обізнаних джерел, саме кримінальний тандем Умки та Наріка зараз контролює ринок нелегальної евакуації у Дніпрі. І зв’язки в кримінальних колах країни-агресора міцно стали в пригоді Умці та Наріку - адже як інакше обіцяти виїзд з країни, що воює, через лінію фронту (?!) в населені пункти на території лднр і рф.

Детальніше - у сюжеті дніпровських журналістів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як дніпровська братва видала футбольного коментатора за політичного експерта, а він знайшов "зраду" у Дніпрі.