"Я був у Дніпрі багато разів": Вакарчук про позбавлення громадянства Корбана

вакар

Скандал навколо громадянства голови Штабу тероборони Дніпра Геннадія Корбана, який після тижневої відпустки не може в'їхати до України через те, що його український паспорт оголосили недійсним, невщухає. Що з цього приводу думає відомий волонтер, музикант,  лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, повідомляє Gorsovet з посиланням на nv.ua

Святослав Вакарчук, музикант, лідер гурту Океан Ельзи:

Він сказав, що не даватиме оцінку указу президента України, тим більше тому, що його не бачив. Обговорювати більшість людей зі списку указу, який шириться соцмережами, теж немає бажання.

За словами Вакарчука, він бачив, як працювала команда у Дніпрі.

Але одне скажу: 1 березня 2022 року я вперше після повномасштабного вторгнення Росії був у Дніпрі і особисто бачив там команду тероборони міста й області на чолі з Геннадієм Корбаном. Ця команда 24/7 працювала, працювала самовіддано, рішуче, професійно і злагоджено. Я б навіть сказав, що від Дніпра вже тоді віяло впевненістю. Відтоді я був у Дніпрі багато разів і це відчуття впевненості не зникало жодного разу, - прокоментував Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Ракетний удар по Дніпру пошкодив історичні пам'ятки біля Південмашу (Фото) 20 липня було проведено обстеження забудови історичного ареалу "Південний", яка постраждала внаслідок ракетного обстрілу.

У Дніпрі біля залізничного вокзалу померла людина (Відео). Перші подробиці з місця трагедії

Дитина безвісти зникла 4 дні тому: у Дніпрі розшукується 16-річна Аліса Войтович. Вона таємничо зникла 20 липня. Дівчина близько 8.30 пішла з дому і відтоді про неї немає ніякої інформації.  Аліса проживає в Амур-Нижньодніпровському районі,