Ракетний удар по Дніпру пошкодив історичні пам'ятки біля Південмашу (Фото)

ро

Ракетний удар по Дніпру, який нанесли ворожі війська 15 липня, пошкодив історичні пам'яти у нашому місті. Про це у себе на ФБ сторінці розповіла начальниця управління з питань охорони культурної спадщини Надія Лиштва, повідомляє Gorsovet.

За її словами, 20 липня було проведено обстеження забудови історичного ареалу "Південний", яка постраждала внаслідок ракетного обстрілу.

Зафіксовано пошкодження двох об'єктів культурної спадщини, які перебувають на державному обліку, а також значної історичної забудови, що формує історичний ареал.

Вибиті віконні та дверні заповнення, тріщини по фасадах... Але це все можна відновити, нажаль четверо людей, які загинули, вже не повернеш, - розповіла Надія Лиштва.

ро4

ро3

ро1

ро

Нагадаємо, раніше ми писали 

Нехай неділя буде тихою: Резніченко розповів про нічні обстріли.  За його словам, ніч була відносно спокійною. З однією повітряною тривогою.Напередодні увечері ворог обстріляв Криворізький район

Хтось ще має сумніви, що росія – країна-терорист: з`явились фото з міГолова облради Микола Лукашук розповів ситуацію в області на цей час. Також він показав фотографії з місць ракетного удару, які нанесли ворожі російські війська по Дніпропетровщинсця ракетних ударів по Дніпропетровщині.