"Це удар по єдності народу". Ярош звернувся до Зеленського з приводу чуток про позбавлення Корбана українського паспорту

ярош2

Жорстку реакцію українців отримав скандал, який спалахнув увечорі середи, 20 липня, коли раптово з'явилися чутки про позбавлення голови Штабу Дніпровської теробороні Генадія Корбана українського громадянства, повідомляє Gorsovet.

За даними не вказаних джерел, у президента Володимира Зеленсько нібито вже готовий таємничий указ, яким він "відбирає" українські паспорти у Генадія Корбана, бізнесмена Ігоря Коломойського, політика Вадима Рабіновича та "слуги народу" Ігоря Васильківського.

Інформація про можливе позбавлення українського громадянства керівника обласного Штабу територіальної оборони Геннадія Корбана, м'яко кажучи, здивувала та обурила багатьох українців. Одним з перших на це відреагував командувач Української добровольчої армії, народний депутат восьмого скликання Дмитро Ярош.

Якщо це правда, то такі дії - удар по єдності нашого народу у протистоянні російській агресії та по обороноздатності Січеславськоі області…
Якщо це ворожий "вкид", то вони знають як можна дестабілізувати ситуацію та розділяти патріотів України… отже, треба робити висновки.
Пане Президенте, розраховую на Ваше прагнення перемогти у цій Війні! Бо, в єдності - сила! - написав у соцмережі Дмитро Ярош.

ярош

Нагадаємо, днями голова Штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан розповів, куди подівся гептил з атакованого ракетами Південмашу.