Цвяхи розсипані всюди: у Дніпрі на дорозі може статися страшна біда (Фото)

Недалеко від Дніпра в Підгородному масово почали страждати  водії. Причина в гвіздках, які розкидані по дорозі. Про це повідомив Байрак Олександр на ФБ сторінці Підгородне."Спаське, Очеретувате, Підгородне, Дмитрівка". Він попередив місцевих жителів, аби були уважні та за необхідності минули цю частину дороги, передає Горсовет.  

Увага, мотоциклісти! Хто катає на Ендуро! У місті Підгородне якась нерозумна людиноподібна істота розсипала гвіздки на мотокросі.

Багато колес пробили за ці дні … гвіздки однакові, новенькі, ребристі, як той г… який їх розсипав … також до уваги тим, хто там гуляє з дітьми - цвяхи всюди.

Розсипані по стежках!!!  Ті, хто живуть в тих краях і мають підозри чи знають, хто міг скоїти цей дуже «хоробрий» вчинок, прошу написати мені. Якщо ви там поряд мешкаєте і у вас є претензії, теж пишіть. Давайте залишатись людьми і вирішувати все як прийнято в цивілізованому суспільстві.

Давайте не будемо гадити там, де живемо, -  прокоментував Олександр Байрак. 

Нагадаємо, раніше ми писали Ходит и ест: в Днепре разгорелся скандал из-за черешни 11 оккупантов изнасиловали женщину в селе под Мелитополем и под дулами автоматов отвезли в больницу