День сили та загадування бажань. Чого чекати від осіннього рівнодення, яке прийде вже у п'ятницю

день

23 вересня о 4:04 за київським часом насупає день ​​осіннього рівнодення, який вважається астрономічною межею літа та осені. Цей день символізує для всіх нас результат нашої роботи, підбиття підсумків, врожай, достаток і, звичайно, прагнення балансу, миру та гармонії, повідомляє Gorsovet.

За словами астропсихолога Олени Осипенко, транзитне Сонце для спостерігача із Землі о 4 години 4 хвилини за українським часом переходить у перший градус знака зодіаку Терезів. Це і є важливий космічний момент осіннього рівнодення 2022 року. 

День осіннього рівнодення майже у всіх народів був святом врожаю та підготовки до зими. Люди шанували своїх предків та виконували магічні обряди.
Для всіх, хто жив за природним календарем, у цей час починався новий рік, люди дякували богам за врожай та достаток.

В цей особливий момент осіннього рівнодення центр Сонця переходить небесний екватор із північної півкулі в південну. У давнину, коли не було календарів, весну та осінь визначали за Сонцем. Отже, у 2022-му році о 2:04 ночі за всесвітнім часом (4:04 за Києвом - Ред.) у північній півкулі починається астрономічна осінь, а південній півкулі - астрономічна весна. День і ніч на всій Землі в цей час триває по 12 годин. З цього дня у північній півкулі світловий день почне поступово зменшуватись. Ночі стануть довшими, а день - коротшими, - нагадує Олена Осипенко. 

За її словами, день осіннього рівдодення - магічний. Радять загадувати бажання, але в жодному разі в цей день не можна лаятися.

Кожній людині варто прислухатися до себе і знайти світло в собі. Момент осіннього рівнодення закладає програму на три місяці до дня зимового сонцестояння (21 грудня).

Також осіннє рівнодення - день Сили, і відразу після моменту переходу Сонця на знак Терези починаються сприятливі дні для різного роду діяльності людини. Сонце у Терезах допоможе привести внутрішні енергії людини в рівновагу та створити відчуття комфорту.

З 23 вересня до кінця місяця - доленосний період для багатьох людей. Після осіннього рівнодення настане відносна стабільність, зникнуть негативні установки підсвідомості. Традиційно пора весіль потрапляє на осінь, а максимум посідає період активних енергій знаку Терези. Цей час вважається сприятливим зачаття здорової дитини, т.к. організм майбутніх батьків наповнений літнім теплом, сонячною енергією, вітамінами.

Осіннє рівнодення – час підбиття підсумків, наведення ладу у своєму житті та досягнення балансу по всіх життєвих сферах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як Білий Місяць та Нептун допомогають Україні.