Десантники бригади з Дніпропетровщини розкрили секрет успіху ЗСУ у контрнаступі на Харківщині

MyCollages - 2022-10-06T155327.134

Бійці 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади з Дніпропетровщини розповіли, чому ворог так швидко тікав з окупованої території Харьківської області, та що допомогало ЗСУ гнати окупантів, повідомляє Gorsovet.

Вони (окупанти - Ред.) не сильно чинили опір тому що були дезорганізовані та налякані. Все вйдбулося дуже швидко та злагоджено. Ми пробили коридор - вони тікали. Ми знищіли їхні передові пости й розширили прохід для проходження 50-ї бригади , яка йшла після нас. Після того, як їх (окупантів - Ред.) відкинули, вони почали відступати. Їх примусив відступити страх, тому що вони боялися, що ми зайшли до тила, перерізали їм шляхи постачання, перехоплювали просто їхні машини, наша колона їх розстрілювала. На етапі вже зачистки Ізюму у них (окупантів - Ред.) вже була повна деорганізація й вони вже нездатні були чинити організований нормальний опір, - розповів десантник з позивним Док.

Десантники вважають, що  саме такі емоції повинні переповнювати загарбника, а готові ЗСУ цьому посприяти.

Завжди морально-психологічний стан підвищується, коли ми атакуємо, відвойовуємо свою землю, - додав Док.

Нагадаємо, патріоти закликали українців долучатися до руху опору та вважають, що земля має горіти під ногами у зрадників.