#Дніпро_квітуче: у Дніпрі озеленили парк Шевченка (фото, відео)

2022-04-27 16.41.04

Дніпро продовжує розквітати та у цьому йому допомагають містяни. Слухачі університету третього віку вирішили прийняти участь в озелененні міста.

Про це повідомляє Горсовет.

Слухачі Університету третього віку під чітким керівництвом озеленювачів висаджували  квіти в одному із парків Дніпра. Для цього заходу департамент парків та рекреації ДМР обрав дві центральні клумби. 

На площі у 100 кв. м слухачі Університету третього віку засіють кілька десятків різноманітних квітів, які вони люб'язно надали для цього висаджування. У такий спосіб спільними зусиллями додамо фарб та краси рідному місту. Цього сезону через війну в країні урізноманітнити клумби парків квітами – справа нелегка: відсутність асортименту в розплідниках, складності з логістикою тощо», – зазначила директорка КП «Дирекція парків та об’єктів рекреації» Сусанна Живілова. 

Сусанна Живілова

До весняного висаджування у парку долучилось близько 20 слухачів Університету третього віку. Кожен з них надав різноманітні квіти: іриси, нарциси, мускарі, барвінки, лілейники тощо. 

Наші слухачі займаються в цьому парку скандинавською ходьбою, оздоровчою зарядкою та танцями. Тобто вони проводять тут дуже багато дозвілля, тому коли ми оголосили про цю акцію, то наші слухачі із задоволенням приєдналися та принесли власні квіти: хтось із дачі, хтось із присадибних ділянок», – зазначила головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Вікторія Дерець. 

Вікторія Дерець

Одна із слухачок Університету третього віку Лариса Шмалій щодня займається в цьому парку скандинавською ходьбою. Тож до висаджування квітів долучилась залюбки, аби щодня вона мала змогу милуватися красою. 

Лариса Шмалій

Висаджую квіти для краси та здоров'я. І, звичайно, хочу, аби всі, хто прогулюється парком, теж насолоджувались красою, мали гарний настрій, адже перемога буде за нами!» – зазначила пані Лариса.

Подробиці - у відео:

Відео - "Наше Місто".

Раніше ми писали, В Днепре завтра несколько трамваев и троллейбусов будут задерживаться: причина.