До Дніпра повертається Uber: для волонтерів та критичної інфраструктури міста компанія надала тисячу промокодів на безкоштовні поїздки

DSC01012

До Дніпра повертається компанія Uber. Після перемовин, які велись між  департаментом транспорту та транспортної інфраструктури та ride-sharing компанією Uber, ще один перевізник повертається, аби надавати послуги місту та підтримувати економіку країни, передає Горсовет.

З початком повномасштабного вторгнення росії компанія повністю зупинила роботу у країні-агресорі та тимчасово припинила роботу в Україні з міркувань безпеки. Сам процес перемовин тривав близько тижня і компанія дуже швидко погодилась повернутись до Дніпра», — зазначив заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР  Олександр Лещенко.

DSC01000

Крім цього, на знак плідної співпраці та солідарності компанія надала Дніпровській територіальній громаді 1000 промокодів на безкоштовні поїздки. Частину з них вже передали до Координаційного штабу волонтерів Дніпра. А другу частину направлять на інші важливі потреби для забезпечення функціонування об'єктів критичної інфраструктури Дніпра. 

DSC01006

Ми вдячні за таку допомогу, адже ми зможемо зекономити на пальному і воодночас тимчасово збільшимо штат автомобілей. Бо в середньому вдень ми здійснюємо понад 20 поїздок, а й іноді ця цифра може сягати 100. Таким чином ми зможемо виконати набагато більше важливих завдань — це і перевезти гуманатрну допомогу, переселенців, людей похилого віку тощо», — зазначив представник Координаційного штабу волонтерів Дніпра Роман Азі.

Раніше ми повідомляли, В Днепре космические цены на крышки для консервации продолжают расти (Фото).