До Дніпропетровщини транспортом ДП “Артемсіль” евакуювали жителів Бахмута (відео)

автобус

Військовослужбовці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України евакуювали транспорт з підприємства «Артемсіль» та понад 30 жителів Бахмута.

Про це повідомлдяє Горсовет з посиланням на ДніпроTV.

Як пояснили у службі зв’язків з громадськістю 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ, військовослужбовці 103-ї окремої бригади долучились до евакуації транспортних засобів ДП «Артемсіль». Однак, зважаючи на масовані обстріли Бахмута, командування бригади разом з місцевою владою, прийняли рішення скористатися нагодою та евакуювати місцеве населення.

Ми отримали завдання евакуювати сам транспорт підприємства, яке зараз не працює. Однак, щоб він не йшов пустим, ми вирішили евакуювати найцінніше, що є на війні – людей» – зазначив полковник Валерій Курко, командир 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ.

Загалом були евакуйовані більше 30 цивільних мешканців, які вже прибули до Дніпропетровської області і перебувають у безпеці.

Відео.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, Продав гуманітарну допомогу на майже пів мільйона гривень: на Львівщині затримано псевдоволонтера.