Екстрасенс Роман Шептицький розповів, чого чекати жителям Дніпропетровщини

Screenshot_6

Учасник та півфіналіст 20 сезону Міжнародної Битви Екстрасенсів Роман Шептицький відповів на питання журналісту каналу ITV, пише Горсовет.

Він прогнозує, що в червні воєнний стан продовжить діяти по всій Україні, однак у липні-серпні в окремих регіонах цей режим може буде знятий. Також він зазначає, що Україна продовжить проводити наступально-визвольні операції у південно-східному напрямкку, більшість з них будуть таємними, щоб ворог не міг зорієнтуватися. Зокрема, ворога будуть вибивати з Херсонської, Запорізької та Харківської області. На Херсонщині ворог вже сам готується до відступу.

Також, за думкою екстрасенса, вже з середини літа сама росія буде виходити на переговори з Україною. Своїм козирем на перемовинах росія вважає ситуацію в Маріуполі. Що буде з Маріуполем далі, екстрасенс точно сказати не може - поки що доля міста вирішується.

Шептицький підтвердив інформацію, що Азовському морю загрожує вимирання. При цьому, це стане проблемою не тільки України, а й самої росії. Через викиди сірки у морі може загинути від 40 до 60 відсотків флори та фауни.

Він прокоментував і ситуацію з азовцями: їх врятували від смерті, тепер будуть рятувати від ув'язнення. 

У найближчі три дні екстрасенс бачить повітряні загрози для Одеси, Миколаїва, частини Дніпропетровської області, Чернігівщини та Сумщини. Відповідаючи на питання про майбутнє Дніпропетровщини, Шептицький наголосив на повітряній загрозі. Для сухопутного вторгнення на Дніпропетровщини у ворога ресурсів недостатньо. Тому зберігайте спокій та не ігноруйте повітряні тривоги!

Раніше ми писали: Арестович спрогнозировал дальнейшие действия кремля