Командиру легендарної артбригади Роману Качуру присвоєно звання Героя України (Фото)

героо

Командиру легендарної запорізької артбригади присвоєно звання Героя України, повідомляє Горсовет.

Відповідно до Указу Президента України від 12 травня 2022 року  №333/2022 полковник Роман Качур удостоєний високого звання Героя України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності  з врученням ордена “Золота Зірка”.

моло

-Вітаю особисто Романа Качура та висловлюю повагу та захоплення артилеристами України, які відомі своїми подвигами на весь світ! - привітав героя, керівник Запорізької ОВА Олександр Старух.

Роман Качур був призначений командиром легендарної запорізької бригади у березні 2018 року.

Командир 55-ї окремої артилерійської бригади “Запорізька СІч”, полковник Роман Качур є повним кавалером ордена Богдана Хмельницького.  Запорізькі “боги війни” з перших днів боїв за Донбас боронили мирне небо над нашими головами і з початком повномасштабної військової агресії росії продовжили свій звитяжний шлях.

55-та окрема артилерійська бригада "Запорізька Січ" неодноразово визнавалась однією з найбоєздатніших артилерійських бригад Збройних Сил України.

Нагадаємо, раніше ми писали Геннадий Корбан рассказал об усилении линии обороны, ситуации с бензином и рискованных точках в городе (Видео)  1 тысяча 250 гривен за памперсы: в оккупированном Бердянске космические цены