Компанія “Інтерпайп” забезпечила бійців на передовій зарядними станціями та додатковою технікою для аеророзвідки

ноу1

Компанія “Інтерпайп” продовжує допомагати захисникам України. Цього разу до однієї з бригад Дніпропетровської області, в лавах якої служить чимало мобілізованих працівників компанії, передали необхідну техніку для виконання бойових завдань та облаштування командних пунктів. Вартість допомоги — понад 1,1 мільйон гривень, повідомляє Горсовет.

Зокрема військові отримали 6 зарядних станцій та сонячні панелі, які необхідні для живлення техніки в польових умовах.

“Завдяки таким станціям можна підзарядити будь-що, наприклад, дрони для аеророзвідки. Або забезпечити роботу терміналів супутникового інтернету Starlink”, — каже військовий Дмитро із підрозділу, що отримав техніку.

ноу

Також захисникам доправили по 10 ноутбуків і принтерів. Вони необхідні для обміну інформацією, друку карт і не тільки.

“Маємо дрони із хорошими камерами, тому відеоінформація, яку ми отримуємо з них, досить багато “важить”. Потужні ноутбуки допоможуть нам працювати з відео”, — додає Дмитро.

Для розвідників стануть в нагоді 20 смартфонів та акумулятори до дронів, які також передав “Інтерпайп”. Вони дозволять швидко змінювати комплект техніки, якщо попередній вже розрядився. Також захисникам передали підсилювачі радіосигналу, мобільного зв’язку та інтернету і підзорні труби.

“Це були дуже специфічні запити. Наші фахівці із закупівель працюють в режимі постійного пошуку вже понад 100 днів війни. Часто шукають речі, яких ми раніше ніколи не потребували. Але зараз команда призвичаїлась до нового формату роботи — вже знаємо і розуміємо, що треба і чому. Працюємо, щоб якнайшвидше знайти та передати необхідне нашим військовим”, — каже Людмила Новак, директорка з комунікацій “Інтерпайп”.

Компанія “Інтерпайп” за підтримки Віктора Пінчука системно допомагає українським захисникам. На допомогу армії та цивільному населенню спрямували уже понад 25 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше ми писали Авария: в Днепре в некоторых районах города отключили воду (Адреса) Резніченко повідомив про гарні новини на Дніпропетровщині