Корбан дав прогноз, якою Україна буде після Перемоги

корбан1

Голова штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан розповів, якою Україна стане після Перемоги. Він вважає, що ми наново відбудуємо критичну інфраструктуру, також у країні будуть збудовані нові, гарні будівлі, у європейському стилі. Про це повідомляє Gorsovet, посилаючись на Дніпро TV.

 Якою може стати Україна після Перемоги? Гадаю, весь світ буде відкрито для України. Великий потік інвестицій. Усі допоможуть нам відновити країну. Головне – щоби ми виправдали довіру цих інвесторів, країн. Щоб не було корупції, яка багато років поїдала, виїдала нашу країну зсередини. Це дуже важливо. А якою буде модель? У світі багато моделей побудови держави, суспільства. Нам буде в кого запозичити і добрі закони, і хороші інфраструктурні проекти.

Зміниться все. Думаю, ми наново відбудуємо й критичну інфраструктуру, бо її зруйновано. Зміниться і вигляд міст. Думаю, всі ці хрущовки, будинки, які зруйнував Путін, будуть знесені. І будуть збудовані нові, гарні, у європейському стилі. Сподіваюся, не багатоповерхові, але гарні будинки для людей із затишними квартирами.
Тому я вірю у краще, у майбутнє, в те, що Україна буде дуже гарною, компактною, цікавою та привабливою країною, коли війна закінчиться і ми переможемо, - зазначив Геннадій Корбан

Раніше ми повідомляли, що Борис Філатов відреагував на арешт екс-нардепа Микитася