Корбан попередив, що путін може взяти у заручники 5000 українських дітей з окупованих територій

корбан

Окупанти збираються вивезти 5000 українських дітей із Херсонщини до Криму. На цей факт звернув увагу голова штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан, повідомляє Gorsovet

Звернув сьогодні увагу на висловлювання путіна на зустрічі з фіналістами конкурсу "Учитель року", де він розмірковував на тему, як організувати відпочинок дітей під час канікул, особливо на територіях, де, на жаль, ще не спокійно та навіть небезпечно, а потім запропонував провести там масову диспансеризацію дітей
Це дуже тривожна заява і наша влада має негайно звернути увагу на цей мерзенний сигнал. Очевидно, окупанти збираються красти і вивозити дітей з непідконтрольних Україні сіл і міст, взявши в заручники доросле населення - для подальшого утримання територій. З цього приводу треба бити в дзвони і, якщо треба, звертатися до ООН.
Україна вже зіткнулася з депортацією українців, тому можна очікувати від путіна на будь-що. Найближчим часом із Херсонської області збираються вивезти до окупованого Криму 5000 дітей. Про це вже заявив аксьонов, - написав Корбан у соцмережі.

пут

Нагадаємо, путін доручив взяти Запорізьку АЕС під контроль росії, але президент ДП "НАЕК "Енергоатом" взяв на себе виконання обов’язків гендиректора станції.