Корбан розповів, як Дніпро допомагає Укренерго захистити енергетичні вузли в області

1280 Корбан

Влада Дніпра увійшла в контакт із різними службами, як наприклад, Укренерго та Укргідроенерго, для того щоб поєднатися з ними для захисту їхніх  об'єктів від ворожих атак. У Дніпрі навколо енергооб'єктів зроблено укріплення, захищено трансформатори. Але проблеми все ж є. Про це повідомив голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан, передає Gorsovet.

Але є так звані мережі Укренерго. За це - я вже неодноразово говорив - відповідає Міністерство енергетики та компанія Укренерго, яка належить державі на 100%.
Безумовно, ці мережі є ключовими, тому що вони насправді транслюють основний потік електроенергії між областями. Вони підтримують баланс у енергосистемі. Якщо вибивають їхні комунікації, точніше, їхні енергетичні вузли, це відразу розбалансує загальну систему по всій країні.
Тому ми увійшли в контакт сьогодні з Укренерго, співпрацюємо, допомагаємо їм тими вузлами, які знаходяться на території Дніпропетровської області. Там є і у Павлограді, і у Вільногірську, і у Кривому Розі основні вузли Укренерго.
Тому ми допомагаємо, ми з ними працюємо, кооперуємося, надаємо їм відповідні матеріали для того, щоб вони могли зміцнити свої об'єкти. Як воно буде далі, давайте дивитися.
Крім того, окрім Дніпропетровської області існує вся решта України. Як працює місцева влада в кооперації з компанією Укренерго в інших регіонах, мені невідомо і я не маю інформації про це, - розповів Геннадій Корбан.

Нагадаємо, Геннадій Корбан розповів про лінії оборони Дніпропетровщини.

 

 

 

 

 

.