Корбан розповів, як ЗСУ змушують окупантів нервувати та підтримав лагідну українізацію

корбан

ЗСУ використовують оперативну паузу на передовій для підготовки до нового контрнаступу, а ворог будує захисні споруди на окупованих територіях Запорізької та Херсонської області. Про це повідомив голова Штабу ради оборони міста Дніпра Геннадій Корбан в етері марафону "Інформоборона" на телеканалі Дніпро TV.

Контрнаступ на Херсонщині - непроста справа. Ландшафт - рівний, не лісовий, тож військовим буде складніше закріпитися на позиціях, тому треба готуватися ретельно. Зараз наші війська ведуть активну підготовку до нових контрнаступів, але ми бачимо, що окупанти будують рубежі. Лінія фронту на Криворізькому на Запорізькому напрямках - стабільна, а на Луганщині та Донеччині наші військові регулярно змушують нервувати нашого ворога, - вважає Геннадій Корбан.

Також голова Штабу тероборони Дніпра заявив, що підтримує перейменування багатьох вулиць в місті.

Ми живемо в Україні і повинні говорити українською, втім, це має бути поступовий процес. Я - за лагідну українізацію, - додав Корбан.

За його словами, Штаб ради оборони Дніпра працює стабільно, незважаючи на те, що його керівник вимушено перебуває за кордоном.

Основне завдання - забезпечення логістики для військових. Інше - забезпечити всім необхідним наших захисників у такий важкий осінньо-зимовий період. Також в місті планується зробити захисні споруди, щоб в громадських місцях людям було де сховатися у разі ракетної загрози, - каже Геннадій Корбан.

Нагадаємо, Філатова процитували на засіданні Ради безпеки ООН. Мер Дніпра відреагував.