кремль у паніці. наближений до путіна чиновник таємно просить Захід припинити війну в Україні - Mirror

путин

У кремлі стурбовані дедалі більш тривожними ризиками, які несуть бойові дії на Запорізькій атомній електростанції в Україні. Також старші офіцери та чиновники, наближені до путіна, налякані жорсткими санкціями Заходу та занепадом економіки, спричиненим війною. На тлі цього високопоставлений чиновник кремля таємно звернувся до Заходу з проханням допомогти припинити вторгнення в Україну. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на британське видання Mirror.

За словами таємного члена оточення путіна, Кремль перебуває в паніці та відчайдушно хоче, щоб кривава війна закінчилася, ртше видання, посилаючись на західні спецслужбами.

Представник найближчого оточення путіна надіслав Заходу сигнал про бажання вести переговори. Настрій кремлівської еліти панічний, - цитує видання заяву, додану до звіту, який поширили серед західних спецслужб. 

Неназваного інсайдера кремля називають "одним зі стовпів режиму". Видання пише, що він опиниться в надзвичайній небезпеці разом із своєю родиною, якщо їх назвуть, а путін уже провів кілька чисток, звільнивши військових командирів і старших шпигунів. Деякі навіть зникли або загадково захворіли.

Вважається, що старші офіцери та чиновники, наближені до путіна, стурбовані жорсткими санкціями Заходу та занепадом економіки, спричиненим війною. Деякі діячі Кремля також стурбовані дедалі більш тривожними ризиками, такими як бойові дії на Запорізькій атомній електростанції в Україні. Ймовірно, цей підхід був спрямований на контакти з ЦРУ або західних дипломатів за спиною путіна, - йдеться у статті. 

Вчора ввечері високопоставлене українське дипломатичне джерело повідомило Daily Mirror, що якщо хтось із близького оточення путіна вже зробив спроби звернутися до Західу, це не стане несподіванкою.

Нагадаємо, російські військові знову обстріляли Енергодар, є загиблий та поранені. Також ми повідомляли, стало відомо, що хочуть вкрасти окупанти на Запорізький АЕС.