Любов та зміни. Що несе українцям другий Повний місяць осені, який прийде вже сьогодні

MyCollages - 2022-10-09T134659.563

У неділю, 9 жовтня, о 23:55 за київським часом до нас прийде другий Повний місяць осені. За західною астрологією воно відбудеться у знаку Овен. По ведичній астрології - у знаку Риби, повідомляє Gorsovet.

За даними астропсихолога Олени Осипенко, період Повного місяця 9 жовтня припадає на сприятливий космічний період. Вона радить не пропустити цей зовсім невеликий за тривалістю тимчасовий етап і наповнити його важливими справами.

Повний місяць 9 жовтня - це серединна точка між новолуннями 26 вересня та 25 жовтня.

Ця повня готує нас усіх до майбутніх важливих космічних подій - сонячного та місячного затемнення, які відбудуться 25 жовтня та 8 листопада відповідно. А 30 жовтня до ретроградного руху вже увійде планета Марс, - пояснює астропсихолог.

Весь період з 23 жовтня до 18 січня 2023 року - астрологи не радять розпочинати важливі події. Вони можуть мати складну долю. Натомість сприятливо буде спокійно та розмірено займатись навчанням, ремонтами та іншими поточними процесами. Олена Осипенко радить розпочинати важливі справи не пізніше 20 жовтня.

Повня 9 жовтня називається Місяцем Мисливців. Вона вказує на те, що настав час вирушати на полювання напередодні зими, адже саме в цей час тварини починають накопичувати жир для зимівлі. Цей день вважається особливим, оскільки несе у собі сильну енергетику, завдяки якій кожен може внести зміни до свого життя.

Ця повня принесе успіх у любовних справах. Тим, хто не наважувався зробити перший крок назустріч своєму коханню, треба набратися хоробрості та зробити його.

Повний місяць допомагає пробуджувати в людині особливі думки та приховані таланти. Час є сприятливим для реалізації творчих ідей, виконання будь-яких завдань та побудови планів. Успіх чекає на письменників, блогерів, дизайнерів, художників, модельєрів та журналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як підготуватися до жовтневого сонячного затемнення, яке відбувається раз на 18 років.