Як підготуватися до жовтневого сонячного затемнення, яке відбувається раз на 18 років

MyCollages - 2022-10-06T151817.500

У жовтні 2022 року станеться неповне сонячне затемнення, яке дасть старт коридору затемнень. Астрономічна подія відбудеться 25 жовтня. Максимальна фаза очікується о 10:36:48.  Це часткове сонячне затемнення, яке буде видно в Європі, на Близькому Сході, в Центральній Азії та Західному Сибіру, ​​а також на північному сході Африки, повідомляє Gorsovet.

Це затемнення є повторенням через сарос (період повторюваності сонячних та місячних затемнень) часткового сонячного затемнення 14 жовтня 2004 року. Наступне затемнення цього сароса відбудеться 4 листопада 2040 року.

Астрологи вважають затемнення несприятливим періодом, проте, якщо зустріти їх правильно, неприємностей можна уникнути. Сонячні затемнення пов'язують із починаннями. Фахівці радять вчитися новому, набувати корисних звичок, а ось з реалізацією будь-яких планів краще почекати. День сонячного затемнення несприятливий для важливих подій, фінансових операцій. У цей день корисні усі види ментального очищення, практики на трансформацію. У години затемнення несприятливо їсти і пити/

Один із найпростіших способів використати період сонячного затемнення на користь собі - скласти перелік того, що ви хочете створити протягом наступних шести місяців. Сприймайте цей список як збір даних про те, що важливо для вас зараз. Його мета зробити ваші наміри відомими та відчутними.

Що можна робити:

  • відпочивати
  • гуляти на відкритому повітрі

Що НЕ можна робити:

  • починати важливі справи
  • приймати доленосні рішення
  • перевантажуватися фізично чи емоційно
  • малювати
  • купувати нові речі
  • підписувати документи

Після сонячного затемнення відкривається коридор аналогічних астрономічних подій - з 25 жовтня до 8 листопада. Коридором затемнень в астрології називають період між двома близько розташованими затемненнями - місячним та сонячним. Восени 2022 року коридор відкриється сонячним затемненням 25 жовтня і завершиться місячним затемненням 8 листопада. На думку астрологів, цей період знаковий і обіцяє повне перезавантаження різних сфер життя.

Раніше ми писали про те, чого українцям чекати від повного місяця, який прийде вже у неділю