Масована ворожа атака по Дніпропетровщині: поранена 10-річна дівчинка

ребенок больн

Уночі російська армія обстріляла три райони Дніпропетровщини. Ракетами вдарила по Дніпровському району, з РСЗВ – по Нікопольському та зі ствольної артилерії гатила по Криворізькому. Близько 40 снарядів агресор випустив по Нікопольському району. Є влучання по двох громадах – Марганецькій та Мирівській. Внаслідок обстрілу поранена 10-річна дівчинка. Їй надана медична допомога, зараз вона лікується вдома. Пошкоджено 6 приватних будинків, 4 господарчі споруди та газопровід на одній з вулиць, передає Gorsovet.

«У Дніпровському районі ракетами вдарило по агрокомплексу у Любимівській громаді. Загорілось два ангари з соломою. Пожежа охопила територію в 2 500 кв. м. Вогонь приборкували 24 рятувальники та 6 одиниць пожежної техніки. З людей ніхто не постраждав. На місці залишилась воронка та безпечні уламки ракети.

Пошкоджено декілька будівель. У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській громаді, але на щастя, обійшлось без жертв та руйнувань», – зазначив т. в. о. начальника відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Ситуація напружена: що відбувається у Криворізькому районі на Дніпропетровщині (Відео)

Окупанти в Енергодарі не приховують свої злочини: з`явились подробиці ворожих обстрілів по Дніпропетровщині

Аварія в Дніпрі: адреси, де відключили воду 25 липня