Мати, дружина, поліція, волонтери не припиняють пошуки з березня: в Дніпрі таємничо зник Михайло Павелко

паве

У Дніпрі 14 березня таємничо зник 36-річний Михайло Павелко, чоловік мешкає у Краснопіллі Чечелівського району, пішов у бік магазину та пропав безвісти, передає Горсовет. Відтоді минула багато часу, але й досі ніякої звістки про чоловіка немає. Його пошуками займаються рідні, волонтери, поліція. 

Якщо ви знаєте, або десь бачили Михайла, будьте добрі, повідомте! Важлива будь-яка інформація.  

таим

Таку інформацію розповіли нашому кореспондентові мама та дружина Михайла.

Чоловік таємничо зник у районі Краснопілля, де він мешкає. Востаннє його бачили на вулиці Повелецькій, коли він ішов у бік магазину, але що сталося по дорозі, куди він зник, бо так і не дійшов до магазину. Про це говорять камери відеоспостереження.

Михайло не дає про себе знати, його телефон також не відповідає.

Був одягнений: чорні джинси та чорна куртка, червоний светр.

Прикмети: на вигляд 35-37 років, зростом приблизно 180 см, спортивної тілобудови, темне коротке волосся, овальне обличчя.  

Особливі прикмети: На копчику великий шрам після операції.

Якщо відома інформація про безвісти зниклого Михайла

Мати та дружина дуже просять, якщо ви знаєте цього чоловіка, що на фото, будь ласка, повідомте. Будь-яка інформація може бути дуже важлива, телефони 0631405676 – дружина Наталія, 0984234077 – мати Інна.

Шановні громадяни, якщо Вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Павелка Михайла Андрійовича, 1986 року народження, просимо повідомити за номерами: (097) 448-79-93, (098) 487-17-90 або до відділення поліції №6 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області. 

Нагадаємо, раніше ми писали Вышел из дома и пропал: в Днепре с февраля разыскивается Петр Сачко На Дніпропетровщині медики врятували 2-річну дитину, яка впала у вигрібну яму