На Дніпропетровщині медики врятували 2-річну дитину, яка впала у вигрібну яму

бида

Трагічна історія зі щасливим кінцем трапилась на Дніпропетровщині в одному із сіл Петриківського району. Найстрашніше, що батьки дівчинки та ті, хто з ними гульбанили, навіть не помітили, що біда сталася з маленькою дитиною, бо вони, прости Господи, були дуже "зайняті", передає Горсовет з посиланням на пост Лариси Биданцевої, завідуючої міською станцією екстренної медичної допомоги.

Вона розповіла про надзвичайний випадок і майстерність медиків.

“У той час, коли наші воїни захищають Україну від клятого ворога, у деяких людей свято не закінчується. 

Жахливий випадок стався в одному із сіл Петриківського району. Поки батьки з компанією «вечеряли», дитиночка 2-х років упала у вигрібну яму. Коли дівчинку дістали, ніхто не зміг сказати, скільки вона там пробула. 

Дівчинка була без свідомості з поверхневим диханням. Виклик надійшов о 20:05. 

Бригада Лівобережної підстанції Кам‘янської станції обласного центру ЕМД та МК під керівництвом Радія Шевченка у складі: лікар Іван Приходько, с/м Ірина Гранатова і водій Антон Свірчевський прибули о 20:14 на виклик. 

Після огляду і обстеження почали надавати екстрену допомогу. Дитину у вкрай важкому стані госпіталізовано до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні міста Дніпро.

Дякуємо медикам за їх майстерність і професіоналізм, за те, що дали дитині шанс на життя. 

Хочу звернутись, якщо почують: люди, схаменіться, зупиніться, ви і без війни вбиваєте своїх дітей, - написала у зверненні Лариса Биданцева.

Нагадаємо, раніше ми писали Мер Кам`янського звернувся до мешканців міста з важливою інформацією: з`явились подробиці Робіть запаси завчасно: у Дніпрі відомі адреса, де 23 червня відключать воду