Мер Дніпра: Законопроект 5655 абсолютно аморальний та корупційний

Филатов

Мер Дніпра Борис Філатов в очікуванні голосування народними депутатами законопроекту 5655 про зміну системи містобудування, який Рада планує розглянути вже сьогодні, висловив своє баченні цього питання, передає Gorsovet.

Пост внутреннего употребления.
Для депутатов Верховной Рады.

С невообразимым удовольствием ожидаю, когда депутаты «Слуги Народа», слившись в экстазе с недобитками из ОПЗЖ, примут сегодня совершенно аморальный и коррупционный закон 5655.
Закон, в основе которого, заложена огромная и циничная ложь, вонючие бабки застройщиков и желание наплевать на местное самоуправление.
Закон, который со временем повлечёт за собой кошмар в застройке городов и возмущение граждан.
Потому, что когда законотворчеством занимаются санкюлоты и отморозки, то рано или поздно начинает говорить улица и майданы.
Закон, продавленный обманом западных послов, манипуляциями с НАЗК и лживыми рассылками СМС от несуществующих громад.

Увы, но всё за что вы берётесь, воняет тухлятиной.
Извините, но вы вызываете омерзение", - написав Філатов.

319496578_2015217382012057_790242334228220196_n

Нагадаємо, Мери українських міст, сел та селищ виступили проти законопроекту про зміну системи містобудування, який Рада планує розглянути вже сьогодні

Голови українських міст, сел та селищ висловилися проти законопроекту №5655 про зміну системи містобудування, який вже чекає на прийняття у Верховній Раді України. Очікується, що розгляд документа у другому читанні відбудеться у вівторок, 13 грудня. Але Асоціація міст України вважає, що ухвалення законопроекту у існуючій редакції неможливе.

У своєму офіційному зверненні голови українських міст, сіл і селищ, висловили свою позицію та наголосили, що у цьому питанні вони абсолютно одностайні та категорично проти ухвалення цього законопроєкту.