Мер Дніпра: Законопроект 5655 абсолютно аморальний та корупційний

Мер Дніпра Борис Філатов в очікуванні голосування народними депутатами законопроекту 5655 про зміну системи містобудування, який Рада планує розглянути вже сьогодні, висловив своє баченні цього питання, передає Gorsovet.

Пост внутреннего употребления.
Для депутатов Верховной Рады.

С невообразимым удовольствием ожидаю, когда депутаты «Слуги Народа», слившись в экстазе с недобитками из ОПЗЖ, примут сегодня совершенно аморальный и коррупционный закон 5655.
Закон, в основе которого, заложена огромная и циничная ложь, вонючие бабки застройщиков и желание наплевать на местное самоуправление.
Закон, который со временем повлечёт за собой кошмар в застройке городов и возмущение граждан.
Потому, что когда законотворчеством занимаются санкюлоты и отморозки, то рано или поздно начинает говорить улица и майданы.
Закон, продавленный обманом западных послов, манипуляциями с НАЗК и лживыми рассылками СМС от несуществующих громад.

Увы, но всё за что вы берётесь, воняет тухлятиной.
Извините, но вы вызываете омерзение", - написав Філатов.

Нагадаємо, Мери українських міст, сел та селищ виступили проти законопроекту про зміну системи містобудування, який Рада планує розглянути вже сьогодні

Голови українських міст, сел та селищ висловилися проти законопроекту №5655 про зміну системи містобудування, який вже чекає на прийняття у Верховній Раді України. Очікується, що розгляд документа у другому читанні відбудеться у вівторок, 13 грудня. Але Асоціація міст України вважає, що ухвалення законопроекту у існуючій редакції неможливе.

У своєму офіційному зверненні голови українських міст, сіл і селищ, висловили свою позицію та наголосили, що у цьому питанні вони абсолютно одностайні та категорично проти ухвалення цього законопроєкту.