Моїй родині погрожують. Мешканці Нікополя звернулись до світу через загрозу вибуху на Запорізькій АЕС

аес

Жителі Нікополя, який щодня російські окупанти накривають вогнем артилерії з протилежного берегу Каховського водосховища, записали відеозвернення до світової спільноти. Люди говорять про небезпеку, в якій опинились їхні родини, адже кожний день може стати останнім для будь-якого мирного мешканця Нікополя, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро оперативний.

Окупанти не лише обстрілюють місто щодня, вони використовують найбільшу атомну станцію в Європі як щит для обстрілів мирного населення Нікополя,  Марганця та прибережних територій. Саме це міста одними з перших відчують можливий вибух на Запорізькій АЕС, яка розташована на протилежному від Нікопольського району березі Каховського водосховища.

Сім'ям нікопольців загрожують. Погрожують усьому цивілізованому світу. Це не особиста проблема кожного - це проблема всього світу, яка потребує негайного вирішення!

Нагадаємо, внаслідок потужного ракетного удару по Запоріжжю є загиблі та поранені. Также ми повідомляли, що після ворожого обстрілу село під Кривим Рогом всипане касетними боєприпасами.