На Дніпропетровщині поліція повернула додому дітлахів

FB_IMG_1664003474020

Упродовж декількох годин поліцейські Синельникове розшукали двох діточок, які після прогулянки не повернулися додому, повідомляє Gorsovet з посиланням на ГУНП в Дніпропетровській області.

Повідомлення про зникнення хлопців надійшло до поліції 23 вересня приблизно о 21:22. Стурбована мати повідомила, що о 15-й годині її малолітні діти, 9- та 10-років, пішли гуляти та до теперішнього часу додому не повернулися. Близько трьох годин вона намагалася знайти їх самостійно, а коли не змогла звернулася до поліції.

FB_IMG_1664003478987

На пошуки діточок було орієнтовано весь особовий склад Синельниківського районного управління поліції. До пошуків також долучився кінолог із службовою собакою Тайсон. Упродовж всієї ночі правоохоронці намагалися знайти хлопчиків, та вранці на одній із вулиць міста поліцейські помітили «мандрівників». Втомлених та знесилених «мандрівників» правоохоронці знайшли на одній із вулиць міста. Діточок правоохоронці передали медичним працівникам та повідомили рідних, що діти знайшлися. На щастя жертвою злочину або правопорушення вони не стали - сказано в повідомленні.

Як ми вже писали раніше,

Американські аналітики прогнозують сумнівні наслідки мобілізації в рф