На Дніпропетровщині померла відомий педагог, яку знало все місто

поме

На Дніпрропетровщині у місті Новомосковськ пішла у вічність прекрасна жінка, чудова вчителька, турботлива дружина і мати, Євтушенко Валентина Іванівна. Весь колектив Гімназії № 5 перебуває у глибокій скорботі через таку несподівану, раптову смерть, яка унесла життя ї колеги і вірного друга, повідомляє Gorsovet.

поме1

За багаторічну працю у школі вона виховала дуже багато поколінь учнів, які з вдячністю згадують "свою другу маму". Словами не висловити той розпач і біль, який охоплює серце при думці, що її більше немає. На світі є дуже мало людей, які все своє життя обігрівають своїм світлом інших.

Валентина Іванівна назавжди залишиться для всіх прикладом чесності, доброти і щирості. Від неї віяло теплом, вона завжди посміхалася, турбувалася про своїх рідних і друзів, колег, була енергійна і весела, встигала зробити за день стільки всього, що інші і за тиждень не перероблять.

поме2


Рідненька наша Валентина Іванівна, я щиро вірю, що вам на небесах разом з янголами буде тепло і комфортно, і що ви будете оберігати нас і надалі. Царство вам небесне і хай земля буде пухом, - написали про Валентину Євтушенко колеги.

Нагадаємо, раніше ми писали

Дніпрян попередили про надзвичайну V класу пожежну небезпеку

Донька та син залишились без батька: у бою геройськи поліг захисник з Дніпропетровщини

Вбили вдома з власної рушниці: на Херсонщині ліквідували нардепа-зрадника