На Луганщині від ворожого вогню загинула 6-річна дитина

1920 ребенок насилие педофил 1920

Сєвєродонецьк стримує рашистську навалу, а Лисичанськ потерпає від рясних обстрілів - загинула шестирічна дитина. Про це повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Горсовет.

Таку інформацію він повідомив у короткому вечірньому зведенні сьогодні, 12 червня.

За його словами, два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновано рашистами. Третій - цілий день під обстрілами, він старий та критично аварійний, вантажівки ним пересуватися не можуть - великий ризик обвалу. В разі руйнування цього шляхопроводу - обласний центр буде відрізано.

Військові готові до будь-якого розвитку подій.

Евакуації з Сєвєродонецька немає. Зважаючи на останні подї, єдиний варіант виходу з міста - це пішки вцілілим мостом, бо автобуси не проїдуть - але це вкрай небезпечно. Ми проробляємо можливість евакуації з обласного центру з Іриною Верещук. Маємо надію, що організований вихід з міста стане можливим, але для цього маємо отримати гарантії безпеки

Лисичанськ рашисти потужно обстрілюють, сьогодні від ворожого вогню загинула шестирічна дитина. На даний момент більше ніяких подробиці не повідомляється.

Нагадаємо, раніше ми писали Запустили новий поїзд із Дніпра до Польщі: зручний розклад, ціна квитка «Я специально не буду разговаривать на украинском»: у Львові провчили переселенку з Дніпропетровщини (Відео)