На росії показали сюжет, де Сергій Лазарєв "виграв" Євробачення-2022

lazarev-evrobachennya

російський телеканал Росія Z4 у своїх випусках новин постійно крутить сюжет, де російський співак Сергій Лазарєв начеб-то здобув перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення-2022».

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на uareview.com.

Перемога на всіх фронтах! Жителі Європи відзначили першим місцем Сергія Лазарєва, який цього року представляв росію на Євробаченні, – йдеться в сюжеті російського телеканалу. – Наш співак, що виступав у автентичній пілотці часів Великої вітчизняної війни та з 59 справжніми медалями (9 + 5 (травня) + 45 = 59), подарованими йому ветеранами, приколотими на голі груди, отримав максимально високі бали від глядачів усіх країн-учасників пісенного конкурсу.”

Згідно з сюжетом, навіть Україна дала росії найвищі 12 балів. Зокрема, у відео показали ніби-то включення з Києва, де перед камерою з’явилась Ані Лорак: “Європо, вітаю із Києва, мати міст руських! Міста, за три дні звільненого від нацистів славними російськими учасниками спецоперації. Спершу хліб із сіллю, а тепер і наші 12 балів із гордістю посилаємо нашим визволителям в росію!” – сказала Ані Лорак.

В сюжеті також сповістили, що Таїсія Повалій, яка представляла Україну, не засмучується, що їй не вдалося вийти у фінал пісенного конкурсу з півфіналу. “Адже тоді потрібно було б змагатись із росією. А Україна й росія ніколи не повинні боротись одна з одною. Наші народи навіки поєднані дружбою“, – заявила Таїсія Повалій.

Друге місце, згідно з сюжетом, посів співак із Білорусі Аляксандр Саладуха із піснею “And now I will show you where the attack on Belarus was being prepared from”.

"Винахідливості" росіян немає меж, що тут скажеш. Вони навіть не здогадуються, що перемогла Україна.

Нагадаємо, раніше ми писали, Евровидение - интересные факты о победе Украины (видео)