Надзвичайники опублікували фото з місця розбору завалів житлового будинку у Кривому Розі. Під завалами знаходяться люди

кривой2

Рятувальники ліквідовують наслідки ракетного обстрілу у Кривому Рохі, де ворожа ракета зруйнувала частину житлового будинку, повідомляє Gorsovet.

16 грудня, до ДСНС надійшло повідомлення, що внаслідок обстрілу у м. Кривий Ріг сталося влучання в триповерховий житловий будинок. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що 1 під’їзд триповерхового житлового будинку повність зруйновано. Попередньо, внаслідок події загинуло 2 людей, постраждало 6 чоловік, з них троє неповнолітні. Також врятовано та госпіталізовано три неповнолітні особи. До ліквідації наслідків залучено 24 чоловіка особового складу та 7 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, - йдеться у повідомленні надзвичайників.

кривкривой1кривой2

Рятувальники наголошують, що під завалами ще можливо перебувають люди. Ліквідація наслідків триває.

Ранковий удар по Кривому Рогу забрав життя двох людей. Восьмеро - поранені. Всі у лікарні. Серед постраждалих троє маленьких дітей - трирічні хлопчик та дівчинка і семирічна дівчинка.  Рятувальники продовжують розбирати завали понівеченого російською ракетою будинку. Там ще можуть бути люди, - оновив інформацію по наслідкам влучання ракети у житловий будинок голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Нагадаємо, вранці п'ятниці, 16 грудня, ворог атакував Україну шістьма десятками ракет. Ми писали про подробиці ворожої атаки на Дніпропетровську область