Наше - смачніше! У Дніпрі навчали традиціям української кухні

укр кухня

У Дніпрі  започаткован новий кулінарний проєкт «Навчаємо по сучасному - готуємо по новому». Перше навчання відбулося на базі Дніпровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу. Про це пише Gorsovet з посиланням на сайт міста Підгородного

 Гастрономічний захід на тему «Новорічний стіл в українських традиціях» вийшов захоплюючим. На ньому відбулася яскрава презентація сервірування новорічного столу та приготування аутентичних страв.

укр кухня 4

Супер-млинці, фарширований бурячок, гарбузовий лате - рецепти, що можуть увійти до переліку нових українських страв. Під час майстер-класів їх з великим натхненням готували учасники заходу, бо робили це вперше.

українська кухня

Не лише приготувати смачну їжу, а й сервірувати святковий стіл - справа, яка має багато правил. Всі треба запам' ятати, щоб миттєво втілити на будь-якому конкурсі. Учасники впевнені, подібні змагання попереду.

укр кухня 3

Організатори навчання -  Дніпровська  "Асоціація рестораторів та готельєрів" має намір продовжувати подібні майстер-класи. У планах відтворення незвичайних українських страв, що готують у печі.

 

Раніше ми писали про те, як приготувати легкий десерт