Не стримуючи сліз. Кривий Ріг попрощався із родиною, яка загинула під час ворожої атаки на житловий будинок

похороні2

20 грудня - день жалоби в Кривому Розі. Місто провело в останню путь молоде подружжя з полуторарічним сином та 64-річну жінку. Всі вони загинули під завалами будинку після ракетногої атаки рашистів 16 грудня. Про це пише Gorsovet з посиланням на 1-й міський телеканал м. Кривий Ріг

Російська ракета влучила у житловий будинок у Тернівському районі Кривого Рогу. Людей розшукували під завалами зруйнованого будинку. На жаль родина Корнійчуків  не вижила. Олександр, Людмила та маленький Артемчик запам' яталися  жителям будинку, як добрі сусіди.

Дуже хороша родина, тільки купили квартиру. На початку бігали у підвал кожної тривоги, а тут перестали й вийшло таке. Дуже шкода, дуже дитинку шкода і старшого теж. Артемчик завжди махав ручкою, жвавий такий хлопчинка був, дуже-дуже шкода, - зі сльозами на очах розповіла про пару сусідка пані Катерина.

похороні1

похороні5

Попрощатися із загиблими прийшло багато городян. Серед них близькі, друзі Олександра та Людмили, а також зовсім незнайомі люди. Усіх об'єднало велике горе й ненавість до окупантів.

Раніше ми писали про те, що ворожі атаки не зупиняються