Не вірю у "випадковість" його загибелі. Мер Дніпра Філатов про смерть відомого бизнесмена під ворожим обстрілом

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на загибель Героя України та відомого бізнесмена Олексія Вадатурського, який минулої ночі разом з дружиною загинув під ворожим обстрилом у Миколаєві. Про це повідомляє Gorsovet.

За словами Філатова, він кілька разів у житті перетинався з Олексієм Вадатурським й незважаючи на те, що добре вони не були знайомі, ця людина справила на нього велике враження. Й зараз, літній бізнесмен мог поїхати з воюючої України, проте він залищався під обстрілами та розробляв маршрути експорту українського зерна.

Першого разу я зіткнувся з Олексієм Опанасовичем дуже давно в одному серйозному судовому процесі. Ми, адвокати, разом із нашим клієнтом, були ошатними, злими та сповненими сил і можливостей. Вадатурський зчепив зуби і... розкотив нас як дітей. Він взагалі був дуже сильною людиною. Наполегливим і впертим, - пише у соцмережі Філатов

Також мер Дніпра пояснив, чому не вірить у випадковість загибелі цієї людини.

Дід був Людина - Глиба. Доларовий мільярдер, фігурант списку "Форбс", той, хто міг за віком залишити країну та доживати своє століття спокійно на Блакитному Березі, купаючись у розкоші. Ні, Дід уперто й уперто сидів у рідному Миколаєві під щоденними обстрілами. І опрацьовував альтернативні маршрути експорту українського зерна.

І саме тому я не вірю у "випадковість" його загибелі. Ніколи не вірити руським, ніколи і за жодних обставин. Я говорив про це тисячу разів.
Хотілося б цього разу помилитися щодо "зернової угоди". Опанасовичу, моли Бога за нас, - додав Філатов.

Нагадаємо, що у ніч на 31 липня Миколаїв пережив найсильнішу ракетну атаку з початку війни.