Не вірю у "випадковість" його загибелі. Мер Дніпра Філатов про смерть відомого бизнесмена під ворожим обстрілом

филатов пб

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на загибель Героя України та відомого бізнесмена Олексія Вадатурського, який минулої ночі разом з дружиною загинув під ворожим обстрилом у Миколаєві. Про це повідомляє Gorsovet.

За словами Філатова, він кілька разів у житті перетинався з Олексієм Вадатурським й незважаючи на те, що добре вони не були знайомі, ця людина справила на нього велике враження. Й зараз, літній бізнесмен мог поїхати з воюючої України, проте він залищався під обстрілами та розробляв маршрути експорту українського зерна.

Першого разу я зіткнувся з Олексієм Опанасовичем дуже давно в одному серйозному судовому процесі. Ми, адвокати, разом із нашим клієнтом, були ошатними, злими та сповненими сил і можливостей. Вадатурський зчепив зуби і... розкотив нас як дітей. Він взагалі був дуже сильною людиною. Наполегливим і впертим, - пише у соцмережі Філатов

Також мер Дніпра пояснив, чому не вірить у випадковість загибелі цієї людини.

Дід був Людина - Глиба. Доларовий мільярдер, фігурант списку "Форбс", той, хто міг за віком залишити країну та доживати своє століття спокійно на Блакитному Березі, купаючись у розкоші. Ні, Дід уперто й уперто сидів у рідному Миколаєві під щоденними обстрілами. І опрацьовував альтернативні маршрути експорту українського зерна.

І саме тому я не вірю у "випадковість" його загибелі. Ніколи не вірити руським, ніколи і за жодних обставин. Я говорив про це тисячу разів.
Хотілося б цього разу помилитися щодо "зернової угоди". Опанасовичу, моли Бога за нас, - додав Філатов.

фил

Нагадаємо, що у ніч на 31 липня Миколаїв пережив найсильнішу ракетну атаку з початку війни.