Новий графік роботи вуличного освітлення у Дніпрі. Відео

В Днепре восстановили освещение более чем на 70% улиц, которые запланировали сделать в этом году: фото

Дніпро планує заощаджувати електроенергію за рахунок зміни графіка руху міського громадського електротранспорту, а також скорочення часу роботи вуличного освітлення.

Про це в ефірі програми "Інформоборона" на каналі "ДніпроTV" розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, передає Gorsovet.

Дніпро продовжує підтримувати загальнодержавну програму енергозбереження. Вуличне освітлення вимикатимуть о 19:00, також буде змінено графік руху міського громадського електротранспорту. Всі ці заходи дають суттєвий результат та економію», – зазначив Михайло Лисенко.

Освітлення на мостах вимикатимуть о 24.00.

Він підкреслив і те, що економія не відіб’ється на безпеці руху на дорогах, адже роботи світлофорів та освітлення мостів це не торкнеться. Також Михайло Лисенко звернувся до дніпрян та бізнесменів міста, аби ті долучились до режиму економії й вимикали світло та електрообладнання, аби допомогти ЗСУ та всій Україні.

Докладніше - в сюжеті:

Раніше ми повідомляли, Працівники Державної міграційної служби України завдають шкоди інтересам власної країни - київський адвокат

Осінні канікули у школіряв Дніпра та області: подробиці.