Обстріли протягом усього дня. Ворог вдарив по Дніпропетровщині ракетами Х-22 та "Ураганами"

ракее

У п'ятницю, 26 серпня, окупанти обстрілювали Дніпропетровщину протягом усього дня. Тричі вдарили по Нікопольському району. Дві ракети випустили по Покровській громаді. За попередньою інформацією, це були ракети Х-22. Постраждалих немає, наслідки обстрілу з’ясовуються, повідомляє Gorsovet.

Вдень ворог вдарив зі ствольної артилерії по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Пошкоджено адміністративну будівлю одного з промислових підприємств, минулося без постраждалих.

Чотири рази з "Ураганів" окупанти обстріляли Зеленодольську ТГ. Гатили по Зеленодольську та Великій Костромці. Поранення дістала 63-річна жінка: медики надали їй необхідну допомогу, вона лікується амбулаторно. В громаді пошкоджено два приватних житлових будинки, в одному дачному будинку сталася пожежа. Також зачепило виробничі будівлі підприємства, - розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, в інших районах області день минув тихо. Ситуація на кордонах з іншими областями повністю контрольована ЗСУ. 

Нагадаємо, раніше ми писали про у День Незалежності ворог вдарив по передмістю Дніпра ракетами Х-22. Ми розбиралися, що це за зброя.